Op 1 oktober 2019 werd ik gezond wakker, maar die avond was alles anders. Ik ging naar het ziekenhuis voor een cyste in mijn linkerborst en bleek kanker te hebben in mijn rechter. Met de woorden ‘het is niet goed, maar wel goed behandelbaar’ stapte ik in mijn Cancerrollercoaster. Een Een bizarre rit wachtte en to be honest; die ik liever niet had mee gemaakt. Maar he; daar wordt niet om gevraagd. En dus gooide ik waar het kon mijn armen in de lucht om er a hell of a ride van te maken. En dat is gelukt. Want door niet te vechten tegen alle emoties maar mee te bewegen op de loopings is het mij gelukt om mijn hoofd koel en leven leuk te houden. En dat gun ik iedereen.

Ik neem je mee in mijn cancerrollercoaster en vertel over alle loopings in tekst, beeld en geluid.

Wanna go for a ride? Let’s go!